09262017Headline:

Blitzresults.com: Ergonomisch kantoor – 5 eenvoudige stappen om rugpijn te bestrijden

May 15, 2017 - (Newswire)

-

Tips, infographics en gratis online rekenmachines om rugpijn te voorkomen

80% van alle kantoormedewerkers heeft rugpijn of een hernia op enig moment in hun carrière, meestal als gevolg van een onjuiste houding op het werk. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om dit te voorkomen.

  1. Plaats uw computermonitor op minstens één armlengte afstand. Als het te dichtbij geplaatst wordt, kan dit leiden tot spanning in uw schouders en/of nek.
  2. De monitor moet zo geplaatst worden dat uw ogen in een neerwaarts hoek gericht zijn. Dit helpt bij het verlichten van de spanning in uw nek en ogen.
  3. Zit met uw bekken licht naar voren gekanteld. Ergonomische stoelen en zitkussens zorgen ervoor dat de natuurlijke houding van de rug behouden wordt en bieden verlichting aan de tussenwervelschijven en spieren.
  4. Beweeg rondom het kantoor! Spreek persoonlijk met uw collega's in plaats van per e-mail. Drink veel water: het is niet alleen gezond maar u komt er ook door in beweging.
  5. Belangrijk: stel de hoogte van uw bureau en stoel af op uw lengte zodat u ontspannen achter uw bureau zit. Hoe gaat dat in z'n werk? Gebruik een online rekenmachine om ergonomische te zitten:

www.blitzresults.com/nl/ergonomisch/

(Photo: mma.prnewswire.com/media/510360/Blitzresults_Infographic.jpg )

"De meeste mensen realiseren zich niet hoe schadelijk langdurig zitten kan zijn, maar er zijn echter enkele eenvoudige oplossingen. In de meeste gevallen zullen minimale aanpassingen aan uw bureau en stoel helpen bij het verzekeren van een juiste houding," aldus Tim Lilling, projectmanager bij blitzresults.com.

Ga voor meer tips en gratis infographics naar: www.blitzresults.com/nl/ergonomisch/

Over Blitzresults.com

Blitzresults.com is een nieuwe online website met rekenmachines: Hoeveel energie gebruikt mijn wasmachine? Hoe gaat percentageberekening eigenlijk in z'n werk? Hoe bereken ik de schoenmaat van mijn kinderen? Op Blitzresults.com kunt u een verscheidenheid aan gratis rekenmachines vinden die u snel de juiste oplossing zullen geven.

Contact: Tim Lilling, tim@blitzresults.com , +49(0)3041725278

SOURCE blitzresults.com

Original Source: https://www.newswire.com/news/blitzresults-com-ergonomisch-kantoor-5-eenvoudige-stappen-om-rugpijn-te

What Next?

Related Articles

Leave a Reply

Submit Comment