10172017Headline:

Produktavisering: THOMAS SABO glänser med Royalty-serien från och med hösten/vintern 2017

Jun 7, 2017 - (Newswire)

-

Praktfull ornamentik, grafiskt-moderna detaljer liksom färgspel i royalblått, violett och mörkgrönt - med den nya Royalty-serien från höst-/vinterkollektionen 2017 tar THOMAS SABO för första gången plats i de kungliga salongerna.

(Photo: mma.prnewswire.com/media/519486/THOMAS_SABO_Royalty.jpg )

(Photo: mma.prnewswire.com/media/519487/THOMAS_SABO_Cross_Necklace.jpg )

"I Royalty-serien har vi interpreterat den viktorianska erans stilspråk på ett modernt sätt. Tack vare den rika ornamentiken blir varje smycke ett elegant fashion-statement", säger Susanne Kölbli, creative director på THOMAS SABO, om inspirationen. De detaljrika korshängsmyckena och choker liksom de feminina ringarna, örhängena och armbanden i serien är tillverkade i 925 sterlingsilver - vissa pläterade med 18 karat roséguld - och smidda för hand i en vintage-linjestruktur. Varje smycke är förädlat med en högkvalitativ stenutsmyckning.

Från och med den 8 juni 2017 kommer företaget att, inom ramen för THOMAS SABOs internationella höst-/vinterpresskonferens 2017, presentera Royalty-serien liksom andra nyheter i smyckes- och klockkollektionerna för företrädare från pressen i metropoler över hela världen som Berlin, Paris, London, Zürich, Wien, Madrid, Stockholm, Toronto, Sydney, Shanghai och Hong Kong.

Royalty-serien kommer att finnas i alla THOMAS SABO-butiker, varje shop-in-shops, i webbshopen under www.thomassabo.com liksom hos utvalda samarbetspartner från och med den 1 juli 2017.

Högupplösande bildmaterial:
images.thomassabo.com/www/2/2017/06/THOMAS-SABO_Royalty-series_AW17_images.zip

Om THOMAS SABO

THOMAS SABO är internationellt ett av de ledande företagen inom branschen smycken och klockor som designar och säljer lifestyle-produkter för damer och herrar. Företaget som etablerades 1984 av Thomas Sabo i Lauf an der Pegnitz i södra Tyskland är representerat med runt 300 egna butiker på fem kontinenter och har ca 1 860 anställda. På företagets huvudort sysselsätter THOMAS SABO knappt 490 medarbetare. THOMAS SABO samarbetar dessutom med runt 2 800 handelspartner i hela världen samt med ledande flygbolag och kryssningsarrangörer.

Cross-reference: video is available at www.presseportal.de/nr/78321/video

Press contact
Felizia Kindermann I Head of International & Corporate PR
Phone: +49912397150-0
Mail: press@thomassabo.com

SOURCE THOMAS SABO GmbH & Co.KG

Original Source: https://www.newswire.com/news/produktavisering-thomas-sabo-gl-nser-med-royalty-serien-fr-n-och-med-h-sten

What Next?

Related Articles

Leave a Reply

Submit Comment