10202017Headline:

DOC AIR: de lichtste en meest veelzijdige elektrische scooter van Nilox

Jun 20, 2017 - (Newswire)

-

Verwijderbare accu, elektrische rem op het stuur en drie verschillende snelheden voor de beste elektrische scooter van het merk

Nilox (www.nilox.com), het Italiaanse merk op het gebied van sporttechnologie van de Esprinet Group, introduceert de DOC AIR, de nieuwe elektrische scooter die het bedrijf toevoegt aan zijn elektrische mobiliteitsserie. Deze bestaat nu uit drie scooters, vier hoverboards en twee skateboards.

(Logo: mma.prnewswire.com/media/467840/Nilox_Logo.jpg )


(Photo: mma.prnewswire.com/media/523490/Nilox_DOC_AIR.jpg )

De DOC AIR is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een trendy en milieuvriendelijke manier om zich te verplaatsen en te genieten van de stedelijke wereld. Voor slechts een paar cent per dag kunt u overal naartoe in de stad. Na 2-3 uur opladen kunt u 15 tot 25 km rijden met een maximale snelheid van 25 km/u.

De DOC AIR is geavanceerde technologie verpakt in een lineair en compact ontwerp. De scooter weegt slechts 10 kilo en is voorzien van een gashendel op het stuur en een multifunctionele kop waarmee drie snelheden kunnen worden geselecteerd. Bij het starten van de scooter gaat deze automatisch naar de modus SAFE (veilig), wat wordt aangegeven door een groene led op de multifunctionele knop. Met een lichte aanraking van de knop gaat u naar de modus REGULAR (normaal) en kleurt de led blauw. Om wat meer gas te kunnen geven, drukt u nogmaals op de knop om naar de modus FAST (snel) te gaan en wordt de led geel. Als u daarnaast minimaal zes seconden op dezelfde snelheid blijft, zal de DOC AIR automatisch naar de modus CRUISE CONTROL gaan. Hierdoor kunt u op een constante snelheid blijven rijden, zelfs als de gashendel wordt losgelaten.

De DOC AIR is naast de rem op het achterwiel voorzien van een elektrische rem op het stuur. Hij heeft een verwijderbare accu die snel kan worden vervangen om er zo voor te zorgen dat deze niet leeg raakt. De led op de multifunctionele knop werkt als een waarschuwingssignaal. De led wordt rood wanneer er een probleem is met de scooter of knippert om aan te geven dat de accu bijna leeg is.

De DOC AIR kan worden opgevouwen en overal worden opgeborgen. Dankzij de twee slimme, kleine wielen kan deze makkelijk worden meegenomen als een trolley (wanneer hij niet wordt gebruikt). De DOC AIR is verkrijgbaar in wit met zwarte details.

Over Nilox:

Nilox (www.nilox.com) is hét merk op het gebied van sporttechnologie van de Esprinet Group. Dankzij voortdurende investeringen in onderzoek en productmarketing is Nilox in staat mee te gaan met de meest recente trends op het gebied van technologie en kan het bedrijf deze op de markt brengen: zoals de DOC-serie die, naast het hoverboard, elektrische scooters en skateboards voor milieuvriendelijke mobiliteit toevoegt aan de serie zonder in te leveren op plezier; en de bodyguard, het eerste draagbare beveiligingsapparaat. Het portfolio van het merk omvat daarnaast een brede reeks onboard cams (de series MINI, F-60, EVO en 360), draagbare apparaten en professionele IT-oplossingen.

SOURCE Nilox

Original Source: https://www.newswire.com/news/doc-air-de-lichtste-en-meest-veelzijdige-elektrische-scooter-van-nilox

What Next?

Related Articles

Leave a Reply

Submit Comment